Рент-а-кампер ден/ноќ поставеност

Технички податоци

Шасија Фиат Дукато мотор Еуро 5 35 L
Ccm 2.3
Сила на мотор 130 Hp
Меѓуоскино растојание 3.800 mm
ABS
Контрола на пролизгување
Климатизација
Електрични прозорци на кабината
Централно заклучување со далечинска контрола
Ретровизори за шасија со 2350 mm широчина
Rear doubleblade-suspensions
Fix & Go
Браник во црна боја
Проширена шасија
Пластични раткапни
Радио со ЦД/УСБ/iPod
Воздушно перниче на совозачот
Гуми за камп возилo
Висинско прилагодување на воланот
Кревети/места за седење 7/7
Тежина на празно возило 2.860 kg
Дозволен товар 640 kg
Најголема дозволена влечна тежина 2.000 kg
Надворешна должина на возилото (cm) 695
Надворешна ширина на возилото (cm) 232
Надворешна висина на возилото (cm) 315
Надворешни ѕидови Fiberglass
Дебелина на подот (mm) 70
Дебелина на ѕидовите (mm) 32
Дебелина на покривот (mm) 35
Резервоар за чиста вода 95 L
Резервоар за отпадна вода со грејач 100 L
Резервоар за отпад од тоалетот 19 L
Двоен кревет над кабината со заштитна мрежа (cm) 155 x 201
Двоен кревет на склопување (cm) 130 x 188
Долен единечен кревет (cm) 70 x 218
Горен единечен кревет со заштитна мрежа (cm) 70 x 218
Детски кревет на склопување (cm) 146 x 58
Фрижидер со замрзнувач на гас/струја/акумулатор од 145 л. со избор на енергенс
Шпорет со три рингли
Резервоар за отпадна вода со грејач
WC со туш кабина
Кујна
Заштитна мрежа за креветот над кабината
Заштитна мрежа за горниот единечен кревет
Печка за греење Truma Combi 4000
Греење на креветот над кабината
Прозорци со алуминиумски држачи
Мрежа за инсекти на влезната врата
Енергетски ефикасно LED внатрешно осветлување
Светла на креветот над кабината и задните единечни кревети
Два тавански прозорци со големини 40 x 40 (cm)
Аспиратор
22“ HD LED TV со DVD
Кревет над кабината што се подигнува
Скали за двојниот кревет над кабината
Скали за горниот единечен кревет
Завеса во возачката кабината
Повеќефункционален контролер
Штекери со пренапонска сигурност 220V
Маса со продолжување
Држач за влегување
Големина на врати за товарен простор (лево/десно) cm 56 x 103 / 56 x 103
Влезна врата со 2 брави
Надворешно LED осветлување